HomeLatest ThreadsGreatest ThreadsForums & GroupsMy SubscriptionsMy Posts
DU Home » Latest Threads » Forums & Groups » Main » Community Help (Forum) » I am trying to bookmark a...

Sun Feb 12, 2017, 07:50 PM

I am trying to bookmark a thread and can't

Help: I am trying to bookmark a thread by clicking on the 'Bookmark Thread' button, and each time I try this, I am taken to another screen that tells me I am already logged in. The second screen has absolutely nothing to do with bookmarking the thread. Can someone please help me with this?


ps. I just tried bookmarking a different post, by clicking the bookmark button, and it worked. However, when I went back to the other thread that was giving me trouble, and tried to bookmark it again, it still flipped me to a new screen and told me that I was already logged in. And didn't bookmark that thread. Here is a link to the thread I am trying to bookmark and can't: http://www.democraticunderground.com/10028636978


More layers of complication....


thank you in advance-

6 replies, 2247 views

Reply to this thread

Back to top Alert abuse

Always highlight: 10 newest replies | Replies posted after I mark a forum
Replies to this discussion thread
Arrow 6 replies Author Time Post
Reply I am trying to bookmark a thread and can't (Original post)
lavenderdiva Feb 2017 OP
CaliforniaPeggy Feb 2017 #1
pkdu Feb 2017 #2
lavenderdiva Feb 2017 #6
Warpy Feb 2017 #3
Lochloosa Feb 2017 #4
lavenderdiva Feb 2017 #5

Response to lavenderdiva (Original post)

Sun Feb 12, 2017, 07:56 PM

1. Sounds like a glitch, my dear lavenderdiva!

No idea what's wrong.

If I were you, I'd post this in Ask the Administrators Group. Skinner's more likely to chime in over there.

Link: http://www.democraticunderground.com/?com=forum&id=1259

Good luck!

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to lavenderdiva (Original post)

Sun Feb 12, 2017, 07:56 PM

2. Try clicking your link above and bookmarking from there

(opens in new tab) - worked for me

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to pkdu (Reply #2)

Sun Feb 12, 2017, 08:40 PM

6. worked like a charm!

thank you for that! still can't explain the glitch, but glad you pointed this out to me.

thanks again!!

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to lavenderdiva (Original post)

Sun Feb 12, 2017, 08:01 PM

3. When something like this happens to me

I usually try it in another browser (I have Firefox, Chrome, Opera, and Edge loaded, although I prefer Firefox). I also try to reboot. If none of that works, it's time to Ask the Administrators.

Gremlins. Can't live with 'em, can't see 'em well enough to shoot 'em.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to lavenderdiva (Original post)

Sun Feb 12, 2017, 08:09 PM

4. At least post to the thread

You can find it under"my post" then

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Lochloosa (Reply #4)

Sun Feb 12, 2017, 08:39 PM

5. thank you all for your responses!

I do appreciate the pointers, and will try them. Thank you again!

lavenderdiva

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink

Reply to this thread