HomeLatest ThreadsGreatest ThreadsForums & GroupsMy SubscriptionsMy Posts
DU Home » Latest Threads » Forums & Groups » Main » General Discussion (Forum) » Anyone else experiencing ...

Sat Jun 29, 2019, 12:39 PM

Anyone else experiencing extremely slow internet today?

6 replies, 419 views

Reply to this thread

Back to top Alert abuse

Always highlight: 10 newest replies | Replies posted after I mark a forum
Replies to this discussion thread
Arrow 6 replies Author Time Post
Reply Anyone else experiencing extremely slow internet today? (Original post)
Meadowoak Jun 29 OP
The Velveteen Ocelot Jun 29 #1
Eliot Rosewater Jun 29 #2
Mr Jimmy Jun 29 #6
CentralMass Jun 29 #3
mahatmakanejeeves Jun 29 #4
Delmette2.0 Jun 29 #5

Response to Meadowoak (Original post)

Sat Jun 29, 2019, 12:40 PM

1. No, might be a local ISP issue.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to The Velveteen Ocelot (Reply #1)

Sat Jun 29, 2019, 12:41 PM

2. Our internet will go out on election day when the KGB start hacking votes

The chaos will put us in a real bad place

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Eliot Rosewater (Reply #2)

Sat Jun 29, 2019, 01:05 PM

6. Has that really happened to you previously?

 

I've never seen or heard of such a thing, but then I've only been on the internets since CompuServe back in the '80's.

BTW, I did check my speed this AM and I got my normal 100Mbps download speed on WiFi and using a VPN.
I'm only paying for 50Mbps but I think that tier is gone and I'm grandmothered in or something.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Meadowoak (Original post)

Sat Jun 29, 2019, 12:43 PM

3. .Mine's ok.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Meadowoak (Original post)

Sat Jun 29, 2019, 12:45 PM

4. Nope. I'm getting my full 44k. NT

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Meadowoak (Original post)

Sat Jun 29, 2019, 12:46 PM

5. A few days ago my internet was slow.

I unplugged my router for 15 seconds and plugged it back in. Problem solved. It just needed to reboot.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink

Reply to this thread