HomeLatest ThreadsGreatest ThreadsForums & GroupsMy SubscriptionsMy Posts
DU Home » Latest Threads » Forums & Groups » Main » The DU Lounge (Forum) » Is anyone else having pro...

Sat Oct 17, 2020, 03:01 PM

Is anyone else having problems with watching videos on YouTube?

I can no longer watch videos because now they run in fits and starts and that round disk is constantly turning so it's really impossible to access videos, which I could do 3-4 days ago.

7 replies, 346 views

Reply to this thread

Back to top Alert abuse

Always highlight: 10 newest replies | Replies posted after I mark a forum
Replies to this discussion thread
Arrow 7 replies Author Time Post
Reply Is anyone else having problems with watching videos on YouTube? (Original post)
ailsagirl Oct 2020 OP
DonaldsRump Oct 2020 #1
SheltieLover Oct 2020 #2
Binkie The Clown Oct 2020 #3
PoliticAverse Oct 2020 #4
ailsagirl Oct 2020 #5
UTUSN Oct 2020 #6
Angleae Oct 2020 #7

Response to ailsagirl (Original post)

Sat Oct 17, 2020, 03:04 PM

1. Working fine for me. Restart your computer/device, perhaps?

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to ailsagirl (Original post)

Sat Oct 17, 2020, 03:06 PM

2. Running really slowly here

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to ailsagirl (Original post)

Sat Oct 17, 2020, 03:12 PM

3. I get that problem once in a while, but not today. nt

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to ailsagirl (Original post)

Sat Oct 17, 2020, 03:29 PM

4. Check your internet connectivity/speed with one of the speedtest sites. n/t

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to ailsagirl (Original post)

Sat Oct 17, 2020, 08:23 PM

5. Thank you, all

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to ailsagirl (Original post)

Sun Oct 18, 2020, 12:27 PM

6. Yes! but somewhat different. Casting to t.v., the vid is playing on t.v. all right, but

the navigation from the android disappears (can't Stop/Search, casting icon gone) and there's a message, "Can't be played in the background."

Iow, it looks like the YouTube switches over from being controlled by the android into the YouTube on the Smart TV.

There's a hint that my internet connection (for YouTube only) gets interrupted. Laptop still connected fine. I've been going to Source to stop the YouTube on the t.v. and start over on the phone. Or else on the Settings for the phone re-connect the internet.

This started about a month ago.


Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to ailsagirl (Original post)

Sun Oct 18, 2020, 03:38 PM

7. I've seen three like that.

Seems more like they've had some corruption and several videos are dead.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink

Reply to this thread